Fermenteringskurs med Roger Aastrand
Dato: 18.04.18
Kl: 18.00 – 21.00
Pris: 550,-
Kursholder: Roger Aastrand
Arrangør: Livsglede for Alle
Vi har gleden av å invitere til en hyggelig aften med fermentering av mat med Roger Aastrand fra Kostspesialisten og kjent fra organiclife.no
Vi kommer til å fermentere Ketchup og Surkål som er enkelt å lage, og en fin innføring i fermenteringens verden av muligheter.
Alle ingredienser er selvsagt økologiske og i tråd med Roger sin økologiske og bærekraftige livsstil. Samtidig som Roger forklarer hvilke fantastiske helse effekter innslag av probiotisk mat kan ha i hverdagen. Her blir det også mulighet og tid nok til å spørre spørsmål underveis.
Samtlige vil få med et glass med både ketchup og surkål hjem, sammen med oppskrifter til og kunne fortsette den gode trenden hjemme.
Kurset passer for både veganere og vegetarianere, da det ikke blir brukt myse i fermenterings prosessen.
I de senere årene har fermentert mat og drikke kommet tilbake på dagsplan og blitt trendy igjen. Men fermentert mat og drikke er så mye mer enn bare en motesak…
• Det er næringsrikt og spesielt rikt på B-vitaminer, som så mange har mangel symptomer på i dagens samfunn med høyt stress nivå.
• Det er godt for hjernen.
• Det er godt for fordøyelsessystemet.
• Det er godt for immunforsvaret.
• Øker holdbarheten til maten og dens næringsinnhold.
• Gir deg et komplekst probiotisk innslag i kostholdet som er essensielt for en optimal helse.
Hjertelig velkommen skal dere være!